Fumigena nunta

10 sugestii pentru o nunta altfel

10 sugestii pentru un eveniment altfel

 Asa cum spuneam  aici, nuntile in aer liber au inceput sa devina din ce in ce mai populare!  
Am particpat la evenimente in aer liber si inainte de pandemie si ne-a placut! Asa ca daca ne intrebati pe noi, recomandam nuntile in aer liber, in locuri pline de verdeata, flori si aer curat. Iti ofer 10 sugestii pentru o nunta altfel!

 Numar de invitati – HMM…

Desi, in mod normal, o locatie in aer liber permite participarea mai multor invitati, revenim cu picioarele pe pamant si ne amintim de situatia in care ne aflam, in contextul Covid. Deci, safety comes first. Prin urmare, este recomandat sa ramanem la un numar mai redus de oaspeti, eventual dintre cei apropiati. Personal, nu cred ca in 2021, autoritatile vor permite mai mult de 100 persoane in aer liber. Sper sa ma insel si sa avem cu totii parte de evenimente cu cat mai multi participanti! 

Iata  10 sugestii  , care sper sa va fie de folos: 

 Cvartet 

cvartet nuntaIntampinarea invitatilor de catre un cvartet, poate fi surpriza pe care mirii o pot oferi invitatilor, captand atentia si zambetele acestora, inca de la inceputul evenimentului. Cand vine vorba de nunta, ambianta muzicala oferita de interpretarea live a unui repertoriu atent selectat, interpretat de un cvartet poate aduce un plus de noblete nuntii, garantand succesul acesteia.
 Prin muzica sa, cvartetul va ofera un ambient de calitate, eleganta si distinctie.

 

 

 

Actori de mimă și pantomimă care să vă întâmpine invitații

Actori de comedie care stăpânesc perfect arta mimico gestuala cu siguranta vor face invitatii sa zambeasca! Mișcările amuzante vor destinde atmosfera pe loc și vă permit vouă, mirilor, dacă vreți, să nu mai stați la primire o oră întreagă.

 

 

 

Ne e foame! 😊

După o zi lungă, petrecută la ceremonia religioasă, obiceiuri și multe alte opriri, înainte de a ajunge la aperitiv, invitații v-ar mulțumi dacă le-ați oferi o mica gustare.

 

Masa cu activități pentru copii

Când la nunta aveți invitați de mai multe vârste, frumos ar fi sa-i alintați un pic si pe copii. Amenajați-le o măsuță la care să construiască ceva din piese Lego sau să deseneze. Mai bine decât să alerge printre mese și ospătari, nu?

Expozitie foto – Copilărie regăsită

 O serie de fotografii, de când erați mici și până în prezent. Veti da astfel posibilitatea invitaților să vă cunoască mai bine dar să se și amuze pe seama voastră. Sigur le va rămâne o amintire frumoasa al acestui moment de la petrecerea voastră.  

 Bar, bar…bar! Baruri de toate felurile

– limonadă, vată de zahar, înghețată, desert bar, gogoși bar si lista poate continua!

 

 

 

 

Tortul mirelui din …pahare de shooturi

                  O petrecere ce va ramane in amintirea invitatilor vostrii! Imaginati-va cum tortul mirelui va apărea în flăcări. Eh bine, nu chiar în flăcări dar va produce flăcări. 

 

 

 

Alt bar, Cigar bar

Nu mai e la modă să fumezi și nu e nici sănătos, dar un trabuc savurat după masă împreună cu un pahar de coniac bun e totuși de bon-ton.

 

 

 

 

Fumigene colorate

Este minunat să poți oferi invitaților un spectaculos foc de artificii, dar câteodată bugetul nu permite. Înlocuiește artificiile cu fumigene colorate, fie la dansul mirilor fie când se aduce tortul, ideal ar fi să fie încă lumină afară sau în pragul amurgului.

 

 

 

 

Dress code… pe dos!

Fiți  voi pata de culoare!  Adică … invitații în alb și negru, iar voi pata de culoare. Inspirați-vă de la acești miri 

Ca o completare, poti veda aici  ce am scris in 2019.( inca 5 idei pentru o nunta altfel

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor  private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti.  Daca nu ai rezervat inca Dj pentru evenimentul tau, noi cei de la Kdj Entertainment it stam la dispozitie . Ne poti scrie aici  sau ne poti contacta la nr de telefon/whatsapp :  0728598100

10 sugestii pentru o nunta altfel | Dj Ciprian Alexandru | Dj Mc Nunta Bucuresti

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *