hastag nunta

5 idei pentru o nunta alftel

5 idei pentru o nunta alftel

Petrecerea de nunta poate fi un moment clasic, asa cum il stie toata lumea, sau il puteti transforma intr-un spectacol memorabil pe care invitatii sa si-l aminteasca si sa il povesteasca pentru foarte multa vreme.
Pentru o petrecere reusita este bine sa fiti creativi si sa apelati la mici trucuri care vor distra invitatii si ii vor scoate din rutina cu care sunt obisnuiti. Ca Dj de nunta, am vazut tot felul de chestii interesante si am facut un mic top cu idei pentru nunta , care sper sa va inspire !

 

 

Oglinda Foto

Când vine vorba de petreceri sociale – Zile de naștere, nunți, corporate, etc. – oaspeții dvs. vor fi dati pe spate de uimitoarea Oglinda Foto !
De ce? Pentru ca este un concept nou care adăuga cu siguranță acel factor WOW la orice eveniment !
In locul traditionalelor marturii , ofera-le invitatilor o experienta unica in fata oglinzii!  Oglinda foto inseamna mai mult decat poze,  reprezinta un adevarat colt de distractie datorita accesoriilor amuzante care pot fi folosite de invitati.

Hashtag al nuntii

Toți invitații doresc să împărtășească bucuria lor de a vă fi alături pe rețelele de socializare. Se găsesc mereu paparazzi care uneori chiar surprind niște momente frumoase. De ce să nu le găsești a doua zi mai ușor prin intermediul unui hashtag?
Un prim moment in care  puteti comunica hashtag-ul sub care vor fi postate pozele de la nunta, ar fi cel in care trimiteti invitatiile.
Ati putea include in invitatii acel hashtag, astfel incat toti cei care vor participa la nunta sa stie ce au de facut. Astfel, fiecare invitat va va ajuta sa colectionati cele mai frumoase si mai deosebite amintiri de la nunta. Sau poti doar să creezi un semn ori un tablou  pe care să il poziționezi la un loc vizibil și să încurajezi invitații să îl folosească.

 

 

 

Guesbook cu poze din oglinda foto

Pe langa accesorii variate si  mesaje props va oferim un mic cadou drept amintire:
Guestbook / carte de amintiri cu ganduri frumoase de la toti invitatii. O poza ramane la invitati iar una se lipeste in carte !
Din experiența noastră mesajele scrise după ce invitații și-au făcut poze în cabina foto sunt foarte pozitive și vesele.

 

 

 

 

 

 

 Lemonade Bar

Limonada clasică, limonada cu mentă, cu fructe sau cu soc este o băutură răcoritoare pe care invitații de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar alb, elegant decorat cu flori și fructe apetisante alături de borcane mari de limonadă proaspătă și delicioasă va impresiona pe toata lumea! Poți opta și pentru  un bar de înghețată sau un fruit bar. Mai multe metode de hidratare, mai mulți invitați fericiți.

 

 

 

 

 

Guestbook – copac cu frunze

Devenită deja o tendință, ideea din spatele acestei cărți este foarte inteligentă –  invitații vă pot lăsa un mesaj pe frunze sau isi pot pune amprenta,  apoi o puteți înrăma și atârna în casă.

 

 

 

 

 

 

Ca o completare, poti veda aici  inca 10 idei pentru o nunta altfel

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor  private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti.  Daca nu ai rezervat inca Dj pentru evenimentul tau, noi cei de la Kdj Entertainment it stam la dispozitie . Ne poti scrie aici  sau ne poti contacta la nr de telefon/whatsapp :  0728598100

10 sugestii pentru o nunta altfel | Dj Ciprian Alexandru | Dj Mc Nunta Bucuresti

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *