fbpx

Botez Phoenix Cernica

botez phoenix cernica

Botez Phoenix Cernica cu Dj Ciprian Alexandru – Vineri 17 septembrie 2021 , echipa Kdj Entertainment – Dj Mc Botez, a fost prezenta la un super party de botez, organizat in cadrul complexului Phoenix Cernica  , salonul by the lake.  Clientii au ales serviciile lui Dj Mc Ciprian Alexandru , alaturi de un pachet ce contine sonorizare, masina de fum , schela de lumini si oglinda foto.
Revenind la locatie, Salonul Phoenix Cernica by The Lake , are priveliște asupra lacului Cernica si  o suprafata generoasa, ce poate gazdui intre  130 și 280 de participanti la aveniment.
Multa muzica buna, locatia desebita,  servicii ireprosabile si  mancarea excelenta , au dus la un super party ce a durat pana in jurul orei 2:00.

Botez Phoenix Cernica | Dj Ciprian Alexandru | Dj | Mc | Oglinda Foto | Schela de lumini | Masina de fum & baloane

In cei peste 14 ani de activitate si nenumaratele evenimente de tip botez la care am participat, am acumulat experienta necesara de care evenimentul vostru are nevoie! Am identificat cele mai potrivite `ingrediente` pe care ne bazam pentru a crea un eveniment cu adevarat memorabil! 

Muzica este cheia unui eveniment de succes! Kdj Entertainment va propune sa colaborati cu o echipa profesionista de dj  , mc ,  solisti, cameramani si fotografi gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru evenimentele pe care le organizati.  Echipa noastra  este o  echipa tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.
Daca vrei sa aflii mai multe despre mine si activitatea mea poti accesa sectiunea despre mine

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *