Cabina foto – Oglinda magica nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul dvs! In ultima perioada cabinele foto au devenit omniprezente la evenimentele private  de la  nunta sau botez pana la aniversari sau petreceri corporate. O cabina inseamna mai mult decat poze,  reprezinta un adevarat colt de distractie datorita accesoriilor amuzante care pot fi folosite de invitati.

Oferta cabina foto-oglinda magica

 

 

 

cabina-foto-oglinda magicaCabina Foto “Oglinda magica ” este dotata cu un aparat foto profesional , touchscreen, imprimanta si props-uri pentru fotografii.
Folosind o oglindă bidirecțională, oaspetele își poate vedea reflexia ca intr-o oglindă normală. Dintr-o data, oglinda va prinde viata si elementele interactive pot fi afisate pe ecran, cu care invitati de la evenimentul dvs. vor interactiona.
Odată ce oaspetele activează oglinda, acesta va afișa mesaje personalizate, animații și apeluri la acțiune pentru a-i încuraja să facă lucruri nebunești și să pozeze pentru fotografii.
După ce fotografiile sunt făcute, oglinda magică afișează apoi un mesaj prin care cere oaspeților să semneze sau să lase un mesaj pe fotografiile lor.
Aceste imagini pot fi imprimate instantaneu

 

Folosim ultima generatie de tehnogie si cele mai bune material disponibile. Oferim  distractie si calitate premium la preturi competitive.

Avem  zeci de mii de imagini facute cu cabinele noastre Oglinda Magica, la sute de evenimente. Review-rile  ne fac sa ducem fiecare eveniment la alt nivel, cautand mereu sa imbunatatim prestanta servicilor noastre.