fbpx

Cum alegi dj-ul potrivit pentru NUNTA TA?

cum alegi dj-ul

Cum alegi dj-ul potrivit pentru NUNTA TA?

Dj pentru Nunta | Dj Mc Nunta
Muzica la nuntă este cheia unui eveniment de success iar alegerea unui DJ nu este o sarcină deloc ușoară! Nunta  este un eveniment unic și special  în viața fiecăruia, drept urmare  îți recomand să analizezi bine ofertele furnizorilor înainte de lua o decizie! Vei servi mai multe feluri de mâncare, vei avea mai multe tipuri de băuturi … dar ai un singur DJ! Voi încerca să te ajut cu procesul de căutare și selecție oferindu-ți câteva sfaturi – unele din partea mea si a echipei mele, altele obținute din discuțiile cu sutele de miri cu care am colaborat.

Cum alegi dj-ul potrivit pentru NUNTA TA?

Cum alegi dj-ul potrivit pentru NUNTA TA?

 

  • În primul rând te sfătuiesc să cauți un dj care simte publicul și care știe ce muzică să pună pentru a menține ringul de dans cât mai plin. Aici experiența iși spune cuvântul iar asta nu înseamnă că trebuie să fie DJ de 20 de ani. Experiența vine din numărul de evenimente, din diversitatea evenimentelor la care a participat și care l-au obișnuit să simtă și să interacționeze cu diferite categorii de oameni.
  • Dacă iți doresti să dansezi pe anumite melodii la nunta ta, caută un dj receptiv la sugestiile tale muzicale. Personal iți recomand să nu îi dai dj-ului o listă cu foarte multe melodii preferate, ci o listă care să contină melodii sau genuri pe care nu dorești să le asculți și cateva melodii “must have”, care să nu lipsească din programul muzical.
  • Vei prefera un DJ profesionist, care nu desfășoară această activitate ca un hobby, în timpul liber. Un DJ care știe că fiecare eveniment presupune o mare responsabilitate din partea lui, caută frecvent muzică pentru a fi la curent cu tendințele, își organizează frecvent colecția muzicală și deține suportul tehnic (sonorizare și lumini)
  • Un alt aspect important este acela că un DJ profesionist are o reputație care depinde de reușita evenimentului tău. Te sfătuiesc să eviți un DJ care face acest lucru în timpul liber, ca un hobby sau DJ-ul de rezervă pe care ți-l propune o trupă live. În ambele cazuri DJ-ul nu are o reputație de protejat și implicit există riscul de a nu se implica total pentru nunta ta.

Un aspect extrem de important : Legalitate.

Te sfătuiesc să alegi un dj care lucrează legal, singur sau în cadrul unei companii. Faceți un contract legal în care să fie stipulate clar atât serviciile oferite cât si clauzele contractuale.  Nu uita că un dj trebuie să dețină licențe pentru a putea difuza muzică legal și să elibereze factură/bon fiscal pentru sumele încasate de la tine.

unde cauti un dj de nunta?

Unde cauți un DJ pentru nunta ta?

Poti incepe cu Google.

Nu trebuie să analizezi toate rezultatele căutării deoarece sunt foarte multe. Un prim semn că un DJ este profesionist va fi modul în care se prezintă pe Google, descrierea serviciilor, calitatea site-ului, faptul că investește în imaginea sa, toate acestea arată că se implică în activitatea sa și că are anumite standarde. Iar aceste standarde se vor reflecta și în prestația lui la evenimentul tău.

Recomandări din partea furnizorilor

Poti întreba furnizorii cu care deja colaborezi (locație, fotograf, etc). Un DJ experimentat știe să interacționeze și cu ceilalți furnizori pentru reușita unui eveniment și în acest fel va avea o reputație bună printre aceștia.

Recomandări din partea prietenilor care deja și-au organizat nunta.

Poate ai fost la nunta lor și ți-a plăcut DJ-ul. Te sfătuiesc să stabilești o întâlnire cu acesta și să te asiguri că întelege ceea ce îți dorești de la nunta ta, deoarece este posibil să ai cerințe/invitați diferiți față de nunta la care l-ai văzut.

Și nu în ultimul rând poți găsi un DJ la Kdj Entertainment

 Te asigurăm că îți vom recomanda cel mai potrivit DJ din echipa noastră pentru o nuntă așa cum îți dorești.

În final,  hai să discutăm pe scurt  despre echipamentul unui dj de nuntă si importanța acestuia în sonorizarea unui eveniment!

Instalația de sonorizare și pupitrul de mixat al unui dj , trebuie sa fie de calitate și trebuie sa reții că nu oricine care poate folosi un laptop sau un iPod poate fi dj la nunta ta! Echipamentul de care un dj are nevoie pentru a crea atmosfera idela in cadrul unei petreceri, este mult mai complex decat ai crede si si contine o multime de piese. Echipamentele precum si nivelul de sonorizare se aleg in functie de mai multi factori precum: numarul invitatilor, tipul salii, locatia (exterior, interior)

 

Ai observant că nu am abordat deloc problema tarifului atunci când vine vorba despre alegerea DJ-ului pentru nunta ta. Consider că tariful nu este un criteriu esențial, exceptând doar situațiile în care sunt pretenții financiare exagerate.

cat costa un dj

Cat costa un dj pentru nunta?

Costurile sunt diferite  de la un  DJ la altul, la fel și echipamentul pe care ți-l pune la dispoziție. Nu te sfătuiesc să alegi un DJ doar pentru că este foarte ieftin și care poate să strice în câteva ore, zile întregi de pregătiri și emoții pentru un eveniment care ar trebui să fie de neuitat! Prețul nu reflectă întotdeauna calitatea dar calitatea este un element important în formarea prețului, pe langa alte elemente precum cererea si oferta sau notorietatea dj-ului.

Sper că sfaturile mele îți vor fi de ajutor iar dacă dorești să ma contactezi pentru mai multe sugestii sau oferte de servicii, o poți face apeland la una dintre modalitatile de contact.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *