fbpx

Cvartet Nunta

cvartet nunta

Cvartet nunta

Cvartet Nunta - alegerea perfectă pentru a aduce o notă elegantă și rafinată la nunta ta !

Pentru o nunta de neuitat, atat pentru voi, mirii, cat si pentru invitati, ideal ar fi sa incerci sa condimentezi putin atmosfera cu mici elemente- surpriza ! Vei reusi, astfel, sa inveselesti toti invitatii si sa creezi o atmosfera vesela, placuta si destinsa.

Nu stii spre ce momente artistice sa te indrepti ? Care sunt cele mai potrivite,  mai amuzante, mai antrenante si care se potrivesc cel mai bine cu stilul nuntii tale ?
Echipa Kdj Entertainment  iti sare, ca de obicei, in ajutor cu mici propuneri.

Cand vine vorba de nunta, ambianta muzicala oferita de un repertoriu atent selectat, interpretat de un cvartet poate aduce un plus de noblete nuntii, garantand succesul acesteia.
 Prin muzica sa, cvartetul va ofera un ambient de calitate, eleganta si distinctie

cvartet nunta

Membrii cvartetului, sunt absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, avand in portofoliu numeroase concursuri si turnee atat in tara cat si in strainatate. In prezent ei activeaza ca instrumentisti ai Operei Nationale Bucuresti.
Motto-ul – “muzica incepe acolo unde se termina cuvintele” – va garanteaza o prestatie muzicala de exceptie in cadrul receptiei, cocktail-ului sau petrecerii dumneavoastra. De asemenea petrecerea nuntii, un eveniment extraordinar din viata fiecaruia va capata, datorita prestatiei artistice, o aura de neuitat.

Cvartet nunta pentru primirea invitatilor

Intampinarea in sala de catre un cvartet, poate fi surpriza pe care mirii o pot oferi invitatilor, captand atentia si zambetele acestora, inca de la inceputul nuntii. Pentru acest moment, repertoriul ales poate fi unul lent, astfel incat nuntasii sa fie introdusi treptat in atmosfera petrecerii ce urmeaza sa inceapa, dar sa le permita totodata sa se familiarizeze cu sala, sa admire decoratiunile alese cu grija de catre proaspata familie, sa schimbe impresii cu ceilalti invitati si sa se bucure de moment, in asteptarea deschiderii dansului!

Componenta :

Viola 

Vioara 1

Vioara 2

Violoncel

Repertoriul  cuprinde muzica clasica, preclasica, romantica, tangouri, valsuri, jazz, ragtime, muzica din filme/desene animate, musical, ever-greens sau  folk stilizat.
Variantele de program pot fi personalizate ca împărțire a duratei în funcție de cerințele clienților și modul de desfășurare al evenimentului.

Rezerva Data Evenimentului Tau!

Va raspundem cu drag la toate intrebarile si neclaritatile pe care poate inca le aveti, pentru ca organizarea evenimentului vostru sa fie o experienta cat mai placuta, iar evenimentul in sine sa fie fix pe placul vostru!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *