fbpx

Despre Ciprian Alexandru - Dj Entertainment

Dj Bucuresti | Dj Nunta Bucuresti | Dj Mc Nunta | Sonorizari Evenimente | Schela de lumini | Fum greu -Gheata Carbonica

Pasiunea pentru muzica mi-a fost insuflata in familie, bunicul patern fiind acordeonist iar ambii parinti au activat in tinerete in sfera muzicala! Pot spune ca am crescut cu muzica si cu interesul pentru arta, in general. In anul 2009 am pasit timid in domeniul sonorizarilor de evenimente! Daca de obicei se „fura” meserie, ei bine eu nu am facut-o! Am fost autodidact, mi-am dezvoltat singur tehnica de mixaj, calitatile de mc si libraria muzicala, inspirandu-ma pe alocuri, in mod virtual, de la colegii de breasla mai experimentati.

Dj Bucuresti

Serviciul de Dj Nunta – Dj/Mc Nunta, este primul serviciu oferit inca din anul 2010, atunci cand am pus bazele site-ului www.kdj.ro . In anul 2011, am dezvoltat proiectul „Dj si solist vocal” , fiind printre primii furnizori care ofereau astfel de servicii in Bucuresti, la nivel de echipa. Treptat, am venit in intampinarea cerintelor dumneavostra cu diferite colaborari si momente, potrivite evenimentelor private si nu numai! Anii au trecut iar astazi am depasit 1000 de evenimente la care am fost prezent ca dj, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe durata evenimentului. Colegii mei, Dj-ii din echipa Kdj Entertainment au o vasta experienta in orice tip de eveniment ! Programele muzicale sunt personalizate plecand de la dorintele clientilor iar calitatile de Mc mentin atmosfera pe ringul de dans! Sunt o persoana care pune suflet in ceea ce face si pun accent pe calitatea serviciilor oferite! De aceea am cautat ca in echipa Kdj Entertainment sa se gaseasca oameni corecti, pasionati de ceea ce fac si poate cel mai important, profesionisti! Pasiunea, experienta si seriozitatea, transforma fiecare eveniment in cea mai buna carte de vizita!

la ce evenimente intretinem atmosfera?

Dupa mai mult de 14 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Dj Nunta & Sonorizare Nunti

Muzica la nuntă este cheia unui eveniment de success iar alegerea unui DJ nu este o sarcină deloc ușoară! Dorim sa iti fim alaturi si te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru ca  evenimentul tau sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Dj Botez & Sonorizare Botez

Increstinarea celui mai nou membru al familiei este un motiv de bucurie si  prilej de sarbatoare! Iti punem la dispozitie Dj si sonorizare de ultima generatie, lumini si efecte speciale, ursotoare, animatori si chiar foto corner! 

Dj Corporate & Dj Evenimente

Kdj Entertainment oferă companiilor, servicii de sonorizare si lumini, efecte speciale, DJ/Mc sau solsiti  pentru urmatoarele evenimente: lansari de produse, aniversari, petreceri tematice, corporate meetings, teambuilding-uri.

Dj Petreceri Private & Sonorizare Evenimente Private

 Fie ca este vorba de  un majorat, banchet, zi onomastica sau petrecere intr-un cadru mai restrans,  noi suntem mereu pregatiti sa fim alaturi de tine!  Ne place sa ne distram alături de voi si suntem siguri ca totul poate sa fie perfect la petrecerea ta! 

Te invit sa cunosti echipa si partenerii Kdj Entertainment

Echipa Dj

Dj-ii din echipa Kdj Entertainment au o vasta experienta in orice tip de eveniment

Solisti

In functie de preferintele tale se poate opta pentru solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara sau solisti care sa cante mai multe genuri muzicale

Instrumentisti

Moment instrumental la nunta, botez sau alt tip de eveniment, este bine venit in cadrul oricarei petreceri

 

Dansatori

Dansuri Populare, dans de societate, dans grecesc, tiganesc  sau chiar dans oriental? Cu ce alegi sa condimentezi atmosfera evenimentului tau?

Pentru desfasurarea activitatii economice de activitati suport pentru creatie si interpretare artistica (spectacole) (cod CAEN 9002), KDJ ENTERTAINMENT detine licenta de difuzare a muzicii in scop lucrativ si licenta de reproducere a fonogramelor.
Kdj Entertainment 
 asigura sonorizare  profesionala avand in dotare numai echipamente de inalta putere si fidelitate : Rcf, Dynacord, Electro-voice, Pioneer, Shure, Sennheiser pentru orice tip de eveniment (dj nunti, dj botezuri, dj petreceri private, dj aniversari, dj lansari, dj conferinte, dj congrese, dj simpozioane, dj concerte live).  

Rezerva Data Evenimentului Tau!

Va raspundem cu drag la toate intrebarile si neclaritatile pe care poate inca le aveti, pentru ca organizarea evenimentului vostru sa fie o experienta cat mai placuta, iar evenimentul in sine sa fie fix pe placul vostru!