Kdj Entertainment

va ofera servicii profesionale de sonorizare si dj, foto-video, solisti vocali, formatii, instrumentisti si momente artistice pentru orice tip de eveniment!
La inceput, acest site a fost creat exclusiv pentru prezentarea si promovarea mea ca dj pentru evenimente private, de tip dj nunta, dj botez, dj majorat etc. Treptat, am decis sa vin in intampinarea cerintelor dumneavostra cu diferite colaborari si momente potrivite evenimentelor private si nu numai! Sunt o persoana care pune suflet in ceea ce face si pun accentul foarte mult pe calitatea serviciilor oferite! De aceea am cautat ca printre prestatorii de servicii prezenti pe acest site,sa se gaseasca oameni corecti, pasionati de ceea ce fac si poate cel mai important, profesionisti!

Kdj Entertainment

s-a infiintat in anul 2010 si se poate lauda cu o experienta indelungata in entertainment-ul de cea mai buna calitate.
Echipa Dj Ciprian Alexandru este o echipa tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.
Pentru desfasurarea activitatii economice de activitati suport pentru creatie si interpretare artistica (spectacole) (cod CAEN 9002), KDJ ENTERTAINMENT detine licenta de difuzare a muzicii in scop lucrativ si licenta de reproducere a fonogramelor

Dj  Ciprian Alexandru

Pasiunea pentru muzica mi-a fost insuflata in familie, bunicul patern fiind acordeonist iar ambii parinti au activat in tinerete in sfera muzicala! Pot spune ca am crescut cu muzica si cu interesul pentru arta, in general. In anul 2009 am pasit timid in domeniul sonorizarilor de evenimente! Daca de obicei se “fura” meserie, ei bine eu nu am facut-o! Am fost autodidact, mi-am dezvoltat singur tehnica de mixaj,calitatile de Mc si libraria muzicala,inspirandu-ma pe alocuri, in mod virtual, de la colegii de breasla mai experimentati! Incepand cu anul 2010, am pus bazele site-ului www.kdj.ro si am dezvoltat proiectul “Dj si solist vocal”. Am depasit de mult 500 de evenimente la care am intretinut atmosfera, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe timpul evenimentului. Trec cu usurinta prin toate genurile muzicale permise, incercand sa multumesc toti invitatii dvs! 

Repertoriul extrem de variat, este actualizat constant cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel.(muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca,hituri comerciale, muzica pop, dance, rock etc.)
Consider ca o buna comunicare intre dj si client este esentiala in reusita unei petreceri! Nu ma deranjeaza si chiar solicit o lista cu melodii preferate care sa nu lipseasca din programul muzical al evenimentului; cu rezerva de a lasa la atitudinea dj-ului incadrarea lor in programul muzical.

Pasiunea, experienta si seriozitatea, transforma fiecare eveniment in cea mai buna carte de vizita!