1. Putem stabili o intalnire inaintea evenimentului?

 Intotdeauna solictam o intalnire preliminara, necesara  pentru stabilirea anumitor detalii privind bunul mers al evenimentului 

2. Cum rezervam o anumita data?

 Avand in vedere faptul ca politica noastra se bazeaza pe principiul “primul venit, primul servit”  o rezervare ferma consta in semnarea unui contract si achitarea unui avans.

3. Ce suma percepeti pentru avans?

In functie de disponibilitatea dvs financiara la momentul semnarii contractului, percepem un avans cuprins intre 10 si 25% din valoarea totala a serviciilor oferite.

4. Cu cât timp înainte ar trebui să rezervăm dj-ul?

De regula primim solicitări cu un an sau cu câteva luni înainte pentru majoritatea evenimentelor dar şi unele de „ultim minut”. Imediat ce ati luat o decizie, cel mai bun mod de a vă asigura că suntem disponibili pentru dumneavoastră este de a ne rezerva imediat. Procedura de rezervare a unui anumit interval orar intr-o anumita zi este pe principiul: primul venit, primul servit. Asadar cu cat va decideti mai repede cu atat mai siguri veti fi in a va asigura prezenta noastra la evenimentul dvs.

5.  De cat timp aveti nevoie pentru a va pregati, inainte de inceputul petrecerii?

Echipa  tehnica va  ajunge la locatie cu 2 ore  inaintea inceperii evenimentului, timp suficient pentru a pune in  functiune instalatiile  de sonorizare si lumini , cat si sa se asigure ca nu vor interveni probleme tehnice.

6. Ce tip de echipament audio folositi?

Folosim echipament profesional de la companii renumite precum:  Rcf ,Dynacord, Soundcraft ,  etc.

7. Care va fi tinuta dj-ului ?

In functie de eveniment, dj-ul poate aborda o tinuta black tie sau smart casual.

8. Avem nevoie de un maestru de ceremonii/organizator pentru eveniment/staroste/prezentator?

Putem apela la serviciile un specialist in acest domeniu dar nu este obligatoriu deoarece DJ-ul se va implica activ intretinand atmosfera pe ringul de dans si prezentand fiecare moment important al evenimentului cum ar fi: intrarea mirilor, deschiderea dansului sau prezentarea tortului!

9. In ce zone va desfasurati activitatea?

Activam in Bucuresti si imprejurimi dar ne deplasam cu placere in alte orase din tara sau peste hotare, cu mentiunea ca in astfel de cazuri  se achita separat costuri de transport si cazare.

10. Va putem vedea la un eveniment? 

Deoarece majoritatea evenimentelor la care participăm sunt evenimente private, din păcate nu vă putem invita pentru a lua parte la ele din interior. Sunetul pe care l-aţi putea asculta din exterior este de cele mai multe ori înfundat, cu ecou şi nu reprezintă un mod prin care vă puteţi face o impresie obiectivă despre noi. 

11. Ce pret au serviciile pe care le oferiti?

Oferim consultanta gratuita in alegerea pachetelor  prezentate  . Pachetele noastre sunt usor reconfigurabile in functie de dorintele dvs sau tipul de eveniment (indoor, outdoor)

12. Putem furniza noi propria noastră muzică sau o parte din ea?

Nu ne deranjeaza si chiar solicitam o lista cu melodii preferate care sa nu lipseasca din programul muzical al evenimentului, cu rezerva de a lasa la atitudinea dj-ului incadrarea lor in programul muzical. De asemenea  va solicitam si o lista cu melodii sau genuri interzise. Plecand de la aceste 2 liste, programul muzical va fi dezvoltat live, in functie de atmosfera . 

13. Vom avea și o formație sau un solist ce va cânta live. Este asta o problemă?

Nu este nici o problemă!  Oferim  si astfel de servicii, am mai participat la astfel de evenimente și vom colabora cu formația respectivă fără probleme, pentru a nu se suprapune cu genurile muzicale interpretate de aceasta si pentru a nu repeta melodii ce vor fi interpretate live.