fbpx

Petrecere Botez Big Ballrom – Dj Botez | Dj Mc Ciprian Alexandru |

Dj Botez

Petrecere de botez cu Dj Ciprian Alexandru organizata in cadrul Big Ballrom, locatie foarte cunoscuta si foarte apreciata pentru serviciile oferite in organizarea evenimentelor private.
Prima petrecere din viata micultului Hugo Aron a fost plina de dans si voie buna! Invitatii, de la mic la mare , au dansat si s-au distrat pe ritmurile muzicii mixate de Dj Ciprian Alexandru , pana spre zori de zi. Sonorizare, un pachet mic de lumini , oglinda foto, ursitoare si multa muzica buna, a fost reteta succesului la aceasta petrecere de botez.
Increstinarea celui mai nou membru al familiei este un motiv de bucurie si prilej de sarbatoare. Daca esti in cautarea unui Dj pentru botez, te invit sa analizezi oferta si serviciile oferite de Kdj Entertainment. Te voi indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru prima petrecere din viata bebelusului tau si iti voi impartasi din experienta mea!
Din punct de vedere al programului muzical , scopul meu este ca ringul sa fie cat mai plin iar muzica sa fie pe placul vostru si al majoritatii invitatilor! De aceea, voi comunica cu voi pentru a intelege exact ce va place si foarte important ce nu va doriti sa ascultati la eveniment! Plecand de aici, progamul muzical va fi dezvoltat live, mixat piesa cu piesa in functie de atmosfera si felul in care eu „simt” sala

Cum alegi dj-ul potrivit pentru evenimentul tau?

Muzica este cheia unui eveniment de success iar alegerea unui DJ nu este o sarcină deloc ușoară! Organizezi un  eveniment unic și special , drept urmare  îți recomand să analizezi bine ofertele furnizorilor înainte de lua o decizie! Vei servi mai multe feluri de mâncare, vei avea mai multe tipuri de băuturi … dar ai un singur DJ! Voi încerca să te ajut cu procesul de căutare și selecție oferindu-ți câteva sfaturi – unele din partea mea si a echipei mele, altele obținute din discuțiile cu sutele de miri cu care am colaborat.  Am scris aici cum sa alegi dj-ul potrivit pentru evenimentul tau!

Dj Botez | Dj Mc Botez | Dj pentru Nunta | Dj Mc Nunta | Sonorizare | Lumini | Masina de fum

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *