fbpx

Dj Petreceri Private & Sonorizare Evenimente Private

Dj Majorat

Dj Majorat - Sonorizare -Schela de lumini-Masina de fum

Dj Majorat – Fie ca este vorba de  un majorat, banchet, zi onomastica sau petrecere intr-un cadru mai restrans,  noi suntem mereu pregatiti sa fim alaturi de tine!  Ne place sa ne distram alături de voi si suntem siguri ca totul poate sa fie perfect la petrecerea ta! 

Un DJ cu experiență aduce ingredientele esențiale pentru o petrecere de majorat mai mult decat reusită: Distracțieshowluminisunet de o calitate exceptională, pupitru mixaj DJ, efecte speciale, mașini de fum! 

Dj majorat

Petrecerea de majorat este un eveniment important în viața fiecarui adolescent. Indiferent de locație și anvergura evenimentului, petrecerea de majorat trebuie să rămână o amintire plăcută în viața fiecărui adolescent.

Muzica este elementul cheie al oricarei petreceri, fie ea și mai restransă. In cazul petrecerii de majorat muzica este cea mai importantă, pentru că vorbim de adolescenți, de persoane care iubesc distracția și care sunt la curent cu tot ce inseamna muzică de calitate.  Kdj Entertainment propune tuturor celor care au nevoie de un Dj pentru petrecerea de majorat / aniversare / onomastică servicii de sonorizare la standarde înalte de calitate si profesionalism, daruire, seriozitate, promptitudine și, nu în cele din urma, o petrecere memorabilă! 

Sonorizarea de calitate este o componentă importantă la crearea unei atmosfere speciale. Un ambient cald, cu muzică plăcută, necesită o sonorizare profesionala.
 Fie ca aveti 30 sau 300 de invitati noi suntem pregatiti sa facem din petrecerea voastra un eveniment de neuitat. Echipamentele precum si nivelul de sonorizare se aleg in functie de mai multi factori precum: numarul invitatilor, tipul salii, locatia (exterior, interior) sau dorintele clientului. Pentru noi calitatea sunetului este foarte importanta, de aceea folosim doar echipamentele audio profesionale:

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *