Serviciul de Dj Nunta – Dj/Mc Nunta, este primul serviciu oferit de Dj Ciprian Alexandru prin intermediul  Kdj Entertainment inca din anul 2010.

Dj Ciprian Alexandru –       Dj Nunta – Dj/Mc Nunta | Dj Botez | Dj Evenimente

dj-mc-nuntaPrimii pasi ca dj-mc pentru nunta, botez sau  alte petreceri private i-am facut in anul 2009. Anii au trecut iar astazi am depasit 700 de evenimente la care am fost prezent ca dj,  am castigat experienta si   un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe durata evenimentului.

Un dj cu experienta,dispunand de o impresionanta lista de melodii, cu siguranta va impaca gusturile invitatilor dvs prin imbinarea subtila a diferitelor ritmuri muzicale, iar prin atmosfera creata veti avea partea de o petrecere de neuitat!

Sunt o persoana care pune suflet in ceea ce face si pun  pe calitatea serviciilor oferite! De aceea am cautat ca in echipa Kdj Entertainment  sa se gaseasca oameni corecti, pasionati de ceea ce fac si poate cel mai important, profesionisti!

Dj-ii din echipa Kdj Entertainment au o vasta experienta in orice tip de eveniment !  Programele muzicale sunt personalizate in functie de dorintele clientilor iar calitatile de mc mentin atmosfera pe ringul de dans!
In functie de eveniment, puteti propune un playlist de la care sa nu ne abatem, puteti sa trasati in linii generale cateva stiluri muzicale sau puteti lasa totul in grija noastra, aceasta din urma fiind cea mai intalnita optiune.

 

Sonorizare Dj Nunta – Dj/Mc Nunta | Dj Botez | Dj Evenimente: Kdj Entertainment

La echipamentele noastre se pot conecta si instrumente pentru a sustine recitaluri live!
Oferim  pachete de sonorizare adaptate tipului dumneavoastra de eveniment. Fie ca aveti 50 sau 500 de invitati noi suntem pregatiti sa facem din nunta dumneavoastra un eveniment de neuitat. Echipamentele precum si nivelul de sonorizare se aleg in functie de mai multi factori precum: numarul invitatilor, tipul salii, locatia (exterior, interior) sau dorintele clientului. Pentru noi calitatea sunetului este foarte importanta, de aceea folosim doar echipamentele audio profesionale:  Rcf, Dynacord, Behringer, Soundcraft.

 

Echipa Kdj Entertainment : Dj Nunta – Dj/Mc Nunta | Dj Botez | Dj Evenimente
Ciprian Alexandru
Dj
Mihai Vlad
Dj
Valentin Dumitriu
Dj
Adrian Andreescu
Dj