Dj si solist

In anul 2010 am dezvoltat proiectul „Dj si solist vocal” , fiind printre primii furnizori care ofereau astfel de servicii in Bucuresti, la nivel de echipa!
Tu ce alegi?

 Formatie sau dj ? O intrebare destul de dificila! Muzica live, are o anumita savoare pe care anumiti clienti o cauta si o doresc la petrecerea lor.
Venim in intampinarea cerintelor dvs cu un nou concept, care de ceva vreme face furori in domeniu: DJ si solist vocal! O imbinare perfecta intre muzica mixata de dj si cea interpretata live. In functie de preferintele dvs, se poate opta pentru solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara sau solisti care sa cante ambele genuri muzicale!

 

Di si solist vocal

Programele solistilor pot fi contractate individual, sau alaturi de unul dintre pachetele de dj oferite de Kdj Entertainment.

Calendarul nostru  prinde contur pe zi ce trece, asa ca iti recomandam ca dupa alegerea locatiei, sa te gandesti la rezervarea serviciilor unui Dj sau a unei echipe de entertainment! 

Alege solistul tau preferat

 Avem playlist-uri adaptate pentru petreceri corporate, nunti sau botezuri, aniversari, cocktail-uri, lansari,majorate, banchete, baluri de boboci. 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *