fbpx

Dj si solista nunta

Dj si solista

Dj si solista | Dj Mc | Sonorizare | Schela de lumini | Fum greu dansul mirilor |

Dj si solista este un proiect dezvoltat in anul 2011, o formula care imbina muzica mixata de dj cu cea interptata live de solista. Am fost printre primii furnizori care ofereau astfel de servicii in Bucuresti,  la nivel de echipa oferind o imbinare perfecta intre muzica mixata de dj si cea interpretata live.
Muzica live, are o anumita savoare pe care anumiti clienti o cauta si o doresc la petrecerea lor. Am venit in intampinarea acestor cerinte, cu acest  concept, menit sa impace toate categoriile si toate gusturile muzicale!
In functie de preferintele tale, se poate opta pentru solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara sau solisti care pot aborda mai multe genuri muzicale!

Solista si Dj Nunta

Dj si solista

  • Solisti de muzica populara si usoara
  • Muzica adaptata publicului
  • Pachete cu unul sau doi solisti
  • Unul sau mai multe programe cu o durata medie de 45 minute

 

Programele solistilor pot fi contractate individual, sau alaturi de unul dintre pachetele de dj oferite de Kdj Entertainment.

Sergiu Stoleru : ” In primul rand, Ciprian este un om extraordinar si cu care poti sa colaborezi foarte usor. Apoi, ca si DJ/MC se observa imediat cat de bine isi cunoaste meseria. Cu el alaturi nu am avut nicio emotie, distracția la nunta noastră a fost asigurată doar si numai prin faptul că selectia de muzică pusă de Ciprian a fost de cea mai bună calitate iar toți invitații si-au facut timp sa ne spuna cat de încântați sunt de muzică! Asta s-a văzut și pe ringul de dans ce a fost mai mereu plin! Ciprian ne-a oferit un pachet ce include atat solist (foarte foarte bun) cat si lumini arhitecturale, fum greu, saxofonist, cvartet si multe altele! In concluzie, inca ne felicităm că am ales sa colaborăm cu el 🙂, este un om super ok, comunicativ, tine cont de dorințele clientului si are muuulta experienta. Il recomandam din tot sufletul. Succes pe mai departe!”

  • Dacă vei adauga unul sau mai multe momente de acest gen la  petrecerea ta si ai deja un Dj sau o trupa, trebuie să comunici acest lucru prestatorului care este prezent la petrecere. Daca solistul ales de tine nu a mai colaborat cu dj-ul sau formatia, pune-i in legatura pentru a discuta detaliile tehnice necesare in buna desfasurare a evenimentului!
    Astfel, eviți încurcături, suprapuneri sau situații stânjenitoare în cea mai importantă seară din viata ta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *