Kdj Entertainment

office@kdj.ro

0790359353

Echipa Dj

 Dj-ii din echipa Kdj Entertainment au o vasta experienta in orice tip de eveniment ! Programele muzicale sunt personalizate plecand de la dorintele clientilor iar calitatile de Mc mentin atmosfera pe ringul de dans!

Ciprian Alexandru

Dj/Mc

Andu

Dj/Mc

Dj Costy

Costy

Dj

0 +

Ani de experienta

0 +

evenimente

0 +

Invitati fericiti

0 +/-

invitati nemultumiti

Cum cauți și găsești DJ-ul perfect pentru tine si nunta ta?

Muzica la nuntă este cheia unui eveniment de success iar alegerea unui DJ nu este o sarcină deloc ușoară! Nunta  este un eveniment unic și special  în viața fiecăruia, drept urmare  îți recomand să analizezi bine ofertele furnizorilor înainte de lua o decizie! Vei servi mai multe feluri de mâncare, vei avea mai multe tipuri de băuturi … dar ai un singur DJ! Voi încerca să te ajut cu procesul de căutare și selecție oferindu-ți câteva sfaturi – unele din partea mea si a echipei mele, altele obținute din discuțiile cu sutele de miri cu care am colaborat.

Hai sa discutam despre evenimentul tau!

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Dj si solist vocal | Dj Mc Nunta |Dj si solista | Fum greu Nunta | Dj Ciprian Alexandru | Solista nunta | Solista si Dj

Muzică live, solist muzica ușoară, solist muzică populară, atmosfera veselă, interactivitate, personalizare, aparatură top sunt doar căteva beneficii pe care le puteți obține dacă alegeți servicii din oferta noastră.

Shopping Basket