fbpx

Nunta cu formatia Anca Chirvase si Dj Ciprian Alexandru – Maison des Jardins

formatie si dj nunta

Nunta cu formatia Anca Chirvase si Dj Ciprian Alexandru - Maison des Jardins | Dj si formatie | Schela de lumini | Fum greu

Formatie si Dj Ciprian Alexandru la nunta – Weekendul a continut cu o petrecere de  nunta, pe care am sustinut-o in formula Dj si formatie. Am revenit cu drag la Maison des Jardins  de data aceasta in salonul de la etaj si nu pe terasa. Mirii au vazut echipa noastra la inca 3 evenimente in trecut si au decis sa aleaga aceiasi forumula pentru nunta lor :  Dj Mc Ciprian Alexandru alaturi de  Anca Chirvase si formatia Ciprian Dan.
Componenta formatiei pentru acest eveniment : Orga, Acordeon, Vioara, Clarinet, Toba&Percutie, Solist Anca Chirvase, Solist Ciprian Dan, Dj Mc Ciprian Alexandru.
Sonorizarea, schela de lumini si  si serviciul de  fum greu de asemenea oferite de Kdj Entertainment

Detalii program Anca Chirvase & formatia Ciprian Dan

Programe caffe concert si muzica ambientala – duet intre acordeon, vioara si percutie

Programe instrumental de virtuozitate – duet intre acordeon, vioara si toba

Jocuri traditionale : Geampara, Pinguin, Musama, Brasoveanca Etc.

-daca doriti jocuri specifice unei anumite zone este de preferat sa anuntati la semnarea contractului sau in imediata perioada.

Programe voce live cu Anca Chirvase Dan si Ciprian Danusoara-coveruri, balkanica, makedoneasca, greceasca, manele (doar daca se doresc) muzica de petrecere, folclor cu programe de masă, programe de joc cu hore și sârbe, muzica de nunta, slagare atat cat este nevoie pe toata durata evenimentului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *