fbpx

Fum greu pentru dansul mirilor

fum greu dansul mirilor

Fum greu - dansul mirilor

Fum greu dansul mirilor | Gheata Carbonica pahare | Masina de fum | 

Fum greu pentru dansul mirilor este poate acel must have al oricarei petreceri de nunta ! Efectul de fum greu, obtinut cu ajutorul ghetii carbonice este mai greu decat aerul, nu se ridica la mai mult de 30-35 cm de sol, nu are miros si nu pateaza.

Fumul generat contribuie la crearea unui cadru deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste si creand in acelasi timp senzatia deosebita de “dans pe nori”.
Pentru ca la valsul mirilor utilizam doar masini de fum profesionale care au sistemul de evacuare al norului de fum in partea de sus, inlaturam orice risc ca dupa momentul valsului mirilor sa ramana apa pe ringul de dans, care ar putea deveni in acest fel alunecos si ar putea avea loc accidente.

  • Efectul de Fum Greu este realizat din Gheata Carbonica, folosindu-se o masina de fum greu profesionala si se utilizeaza de cele mai multe ori la momentul Valsului Mirilor si / sau la prezentarea tortului.
  • ramane la nivelul ringului de dans
  • se ridica doar pana la cca 35-40 cm si creaza astfel impresia de ”Dans in Nori”, fiind unul dintre serviciile ”must have” la orice eveniment care se respecta.
  •  este fara miros
  •  se disipa dupa aproximativ 3-4 minute, lasand ringul curat.

Gheata carbonica

Gheata carbonica pahare

➤ Folosim doar gheață carbonică alimentară, achiziționată cu certificat de conformitate astfel încât dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji în privința folosirii ei pentru paharele de șampanie, vin sau alte băuturi;

➤ Gheața carbonică pentru șampanie durează aproximativ 2 – 3 minute, timp în care se evaporă complet din pahare;

➤ Pentru a asigura acest serviciu eficient, trebuie să se știe cu exactitate, numărul invitatilor prezenți la eveniment;

➤ Pentru păstrarea în condiții optime a gheții carbonice, până la momentul servirii șampaniei, se folosește o cutie izotermă.

 

fum greu dansul mirilor

Specificatii pachet fum greu

– Masina de fum greu profesionala  1500 – 3000 W
– Gheata Carbonica alimentara 15- 18 kg
– Durata aproximativ 5 minute
– Durata incalzire masina de fum – 60 minute
– Personal tehnic inclus
– Transport gratuit in Bucuresti

 *Utilizăm mașini de fum greu profesionale, cu mentenanța făcută săptămânal, astfel încât funcționarea să fie optimă, iar impactul vizual să fie impecabil;

Hai sa discutam despre evenimentul tau!

Dupa mai mult de 14 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Fum greu dansul mirilor | Gheata Carbonica pahare | Masina de fum | 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *