fum greuFum greu

Efectul de fum greu, obtinut cu ajutorul ghetii carbonice este mai greu decat aerul, nu se ridica la mai mult de 30-35 cm de sol, nu are miros si nu pateaza.

Fumul generat contribuie la crearea unui cadru deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste si creand in acelasi timp senzatia deosebita de “dans pe nori”.
Pentru ca la valsul mirilor utilizam doar masini de fum profesionale care au sistemul de evacuare al norului de fum in partea de sus, inlaturam orice risc ca dupa momentul valsului mirilor sa ramana apa pe ringul de dans, care ar putea deveni in acest fel alunecos si ar putea avea loc accidente.

  • Efectul de Fum Greu este realizat din Gheata Carbonica, folosindu-se o masina de fum greu profesionala si se utilizeaza de cele mai multe ori la momentul Valsului Mirilor si/sau la prezentarea tortului.
  • Fumul Greu ramane la nivelul ringului de dans
  • Fumul Greu se ridica doar pana la cca 35-40 cm si creaza astfel impresia de ”Dans in Nori”, fiind unul dintre serviciile ”must have” la orice eveniment care se respecta.
  • Fumul Greu este fara miros
  • Fumul Greu se disipa dupa aproximativ 3-4 minute, lasand ringul curat.

 gheata carbonicaGheata carbonica

folosita este alimentara. Gheata carbonica se poate folosi si in paharele de sampanie la primirea invitatilor . La achizitionarea acestui pachet beneficiati de o cutie de 18 kg de gheata ce se poate folosi la dansul mirilor si primirea unui numar aproximativ de 100 de persoane.

Specificatii pachet fum greu

– Masina de fum greu profesionala  1500 – 3000 W
– Gheata Carbonica alimentara 15- 18 kg
– Durata aproximativ 5 minute
– Durata incalzire masina de fum – 60 minute
– Personal tehnic inclus
– Transport gratuit in Bucuresti

Pretul pentru achizitionarea acestui pachet este de 500 lei individual sau 400 lei impreuna cu un alt pachet de servicii  oferit de Ciprian Alexandru – Dj Entertainment

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *