Mc Dj Nunta | Mc Dj Botez | DJ MC Ciprian Alexandru

Dj Ciprian Alexandru  M-am nascut in Bucuresti, in anul 1983. Pasiunea pentru muzica mi-a fost insuflata in familie, bunicul patern fiind acordeonist iar ambii parinti au activat in tinerete in sfera muzicala! Pot spune ca am crescut cu muzica si cu interesul pentru arta, in general. In anul 2009 am pasit timid in domeniul sonorizarilor de evenimente! Daca de obicei se “fura” meserie, ei bine eu nu am facut-o! Am fost autodidact, mi-am dezvoltat singur tehnica de mixaj,calitatile de Mc si libraria muzicala,inspirandu-ma pe alocuri, in mod virtual, de la colegii de breasla mai experimentati! Incepand cu anul 2010, am pus bazele site-ului www.kdj.ro si am dezvoltat proiectul “Dj si solist vocal”. Am depasit de mult 500 de evenimente la care am intretinut atmosfera, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe timpul evenimentului. Trec cu usurinta prin toate genurile muzicale permise, incercand sa multumesc toti invitatii dvs! 

Repertoriul extrem de variat, este actualizat constant cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel.(muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca,hituri comerciale, muzica pop, dance, rock etc.)
Consider ca o buna comunicare intre dj si client este esentiala in reusita unei petreceri! Nu ma deranjeaza si chiar solicit o lista cu melodii preferate care sa nu lipseasca din programul muzical al evenimentului; cu rezerva de a lasa la atitudinea dj-ului incadrarea lor in programul muzical.

Pasiunea, experienta si seriozitatea, transforma fiecare eveniment in cea mai buna carte de vizita

Mc Dj Nunta | Mc Dj Botez | DJ MC Ciprian Alexandru