fbpx

Mc la nunta

Mc la nunta

Mc Nunta | Dj Mc Ciprian Alexandru

Sunt intrebat destul de des ce este acela un MC si ce face un MC la nunta – iata un articol care sa raspunda acestor intrebari.  Fie ca sunteti in cautarea unui MC pentru evenimentul vostru si nu stiti cum sa il alegeti, fie ca nu v-ati decis inca daca vreti un MC la evenimentul vostru, spera ca informatiile din acest articol sa va ajute.

Ce este un Mc?

MC este prescurtarea de la Master of Ceremony (Maestrul de Ceremonii) si este acea persoana care are atat rolul de prezentator al evenimentului cat si acela de a da tonul petrecerii.

 

Ce face un Mc la petrecerea ta?

MC-ul se va asigura ca atat voi, cat si invitatii vostri va puteti relaxa si bucura fara alte griji de eveniment.Mc-ul va prezenta toate momentele importante, se va implica sa va ghideze in desfasurarea lor si sa antreneze publicul. Mc-ul creaza atmosfera si aduce acel plus de energie pentru ca petrecerea voastra  sa fie una memorabila. MC-ul de nunta , va avea atat rol de  prezentator, cat si entertainer sau coordonator, fiecare dintre aceste sarcini  fiind foarte importante in desfasurarea evenimentului.

Mc Nunta - Ce momente va prezenta Mc-ul?

Primul dans

Deschiderea petrecerii

Intrarea invitatilor speciali – artisti sau momente de entertainment

Momentul taierii tortului

Obiceiurile de nunta

Alte momente 

uturor invitatilor

Mc-ul da startul distactiei

  • Va da tonul petrecerii voastre, cu entuziasm si energie molipsitoare
  • Va antrena si ghida invitatii in momentele cheie pentru un plus de intensitate
  • Va anima invitatii pe ringul de dans prin ‘cheering’
  • Va organiza si va modera diverse concursuri interactive care vor da o nota personala evenimentului si vor asigura buna dispozitie a tuturor invitatilor

Mc Nunta - Coordonarea evenimentului

Ce sa ai in vedere atunci cand alegi Mc-ul pentru nunta ta?

Experienta. Presiunea unui eveniment si eventualele situatii neprevazute pot fi gestionate mult mai bine de o persoana cu experienta.

Profesionalism. MC-ul este cel care va da tonul petrecerii, modul in care acesta comunica si modul in care se prezinta este foarte important… atat cu voi, cu invitatii vostrii cat si cu celelalte parti implicate in organizarea nuntii.

Energie. Pentru a crea o atmosfera incendiara este nevoie de o energie si un entuziasm molipsitoare.

Moderatie. MC-ul are un rol foarte  important, nunta este ziua voastra cea mare, este despre voi iar MC-ul va trebui sa stie cat, cand si cum sa comunice pe parcursul serii, astfel incat efectul sa fie cel dorit, si nu contrariul.

Mc Nunta - Dj Mc Ciprian Alexandru

Cauți un Dj cu abilitati foarte bune de Mc, pentru nunta sau  botez ?  Aici găsești soluția! Am depasit 1000 de evenimente la care am fost prezent ca dj-mc,  am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe durata evenimentului! Poti afla mai multe despre mine aici

14+

ani de experienta

+1001

evenimente memorabile

+100.000

Invitati fericiti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *