fbpx

Cum și când să îți alegi muzica pentru nunta ta?

muzica la nunta

Muzica la nuntă este  esentială în reușita evenimentului tău ia când vine vorba despre organizarea nunții, timpul pare sa treacă mult prea repede pentru câte  detalii trebuie să pui la punct. La fel ca și în cazul locatiei de nuntă, muzica intra in prim-plan.
Am vazut pe diverse bloguri, site-uri sau chiar ghiduri on-line, persoane care recomandă să te ocupi de acest aspect cu una-două luni înainte de eveniment!  NU, NU și NU!!!! Ocupă-te de muzică imediat după ce ai contractat locația nunții tale.

Nu există urmă de îndoială că muzica pe care o vei alege este cel mai important aspect al nunții tale! În toiul  pregătirilor sunt zeci de detalii si de decizii de luat dar este  un singur factor care poate garanta reusita nunții tale în ochii celor prezenti: muzica! Crede-mă că nimeni nu va ține minte ce a mâncat la nuntă sau cât de frumoasă a fost rochia miresei! În schimb își vor aminti cât de bine s-au distrat și dansat alaturi de tine! Și cum principalul scop este să multumești toți invitații, indiferent de varsta, este esențial  să faci cele mai bune alegeri.

Muzica la nunta - Ce muzica alegi pentru nunta ta?

Înainte de a alege un DJ sau o formație pentru nunta ta , gândește-te ce tip de muzică se potrivește gusturilor voastre? Dar în ceea ce privește preferințele invitaților? Care este bugetul alocat pentru acest tip de serviciu?
Formație sau Dj?  Aceasta este intrebarea! As complete si cu o varianta de mijloc, care este foarte aprieciata de ceva timp : Dj și solist(ă).

 

Muzica la nunta - Dj

 In cazul in care te gandesti sa alegi un dj pentru nunta ta, am scris aici are sunt avantajele și dezavantajele in alegerea unu dj de nunta. 

Muzica la nunta - Cum alegem formatia de nunta potrivita? Avantaje și dezavantaje

  • Muzica live este întotdeauna mult mai bine primită de către oameni, tocmai datorită faptului că poate întreține atmosfera cât mai activă;
  • Interacțiunea dintre invitati si formație cu tot ce aduce bun acest aspect
  • formația este mai apreciată de către invitații care pun accentul pe tradiție;
  • Formația va trebui să faca pauze, asadar trebuie să acoperiți aceste momente libere cu ajutorul unui un DJ care să se ocupe de perioadele ăn care formația este în pauză). Majoritatea formatiilor, asigură pe perioada pauzelor muzică ambientală;
  • Costurile pentru contractarea unei formații de nuntă sunt mai ridicate
  • Nu toate formațiile au un repertoriu suficient de bogat încât să acopere preferințele tuturor invitațiilor tăi.
  • Interpreții sunt și ei oameni, ceea ce înseamnă că pot avea emoții, o voce tremurată sau o zi proastă care le va împiedica performance-ul;
  • Sunt formații  care abordează un singur gen muzical , neavând diversitate. 

Pe langă un repertoriu bogat, o formație bună mai are nevoie și de carismă. Este important să se faca placuți , să transmită și să fie energici. Buna lor dispoziție poare fi molopsitoare și poate întretine atmosfera perfectă pentru o distractie de nuitat! 

Muzica la nunta - Dj si solista

Iti spuneam mai sus de varianta de mijloc,  Dj si solista, o formula extrem de apreciata si printre cele mai cautate servicii la noi, Kdj Entertainment.  In formula Dj si solist(a),  se folosesc negative (instrumentalul piesei este înregistrat iar vocea este live .  Poti afla de  aici  cum se desfasoara si care sunt avantajeleacestei formule.

Muzica la nunta - Legalitate

Orice ai alege, alege sa lucrezi cu prestatori care iti  pot oferi contract si factura. Nu cred ca isi doreste nimeni suprize neplacute in ziua marelui eveniment. Asigura-te ca numele solistului/dj-ului este trecut in contract iar in cazul formatiei cate reprize de cantat efectiv vor avea.

Alegerea depinde de gusturile tale, de recomandări și de suma pe care vrei să o investești. Indiferent ce ai alege, important este ca voi să fiți mulțumiți și să va simțiți bine în noaptea voastră specială. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *