Nunta cu Dj Ciprian Alexandru – 8.06.2017 – Ramada Parc

Sambata 8 iunie 2019, echipa Kdj Entertainment -Nunta cu Dj Ciprian Alexandru a fost prezenta la o petrecere de nunta organizata in cadrul hotelului Ramada Parc.
Cristian si Alexandra au ales un pachet diversificat, format din cvartet, doua programe muzicale live sustinute de Catalina Zoescu si Anca Chirvase si bineinteles Dj Mc Ciprian Alexandru.
Sonorizarea, schela de lumi si  si serviciul de  fum greu de asemenea oferite de firma noastra.

cvartet nunta - Nunta cu djIntampinarea in sala de catre  cvartet, a fost surpriza pe care mirii au oferit-o invitatilor, captand atentia si zambetele acestora, inca de la inceputul nuntii.

Programul muzical sustinut  de Dj Mc Ciprian Alexandru, a fost completat cu un moment de coveruri, sustinut de solista Catalina Zoescu si un program de muzica populara, interpretat de solista Anca Chirvase !

Cuvantul de ordine a fost DISTRACTIE, iar invitatii au cantat si au dansat alaturi de noi pana in jurul orei 5.

Recomand cu incredere. Super DJ, super profesionist, super atmosfera, muzica de calitate, tine cont de preferintele clientului. În plus ofera posibilitatea de a colabora cu un cvartet sau soliste care întrețin și mai mult atmosfera. La alte ocazii, știm la cine sa apelăm. Bravo Ciprian, tine-o tot asa!!

nunta cu dj Ciprian Alexandru

Cateva imagini surprinse in timpul petrecerii

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *