fbpx

Nunta de argint cu Dj Ciprian Alexandru

nunta cu dj

Nunta cu Dj Ciprian Alexandru la pupitru, organizata in cadrul restaurantului Mivas. 
Nunta de argint (25 ani de la casatorie ) cu echipa Kdj Entertainment responsabila cu atmosfera pe ringul de dans.  O petrecere  reusita, cu miri si invitati pusi pe distractie! Sonorizare,  schela de lumini echipata cu 4 moving head  – totul controlat cu soft dedicat si muuulta muzica buna de la Dj Ciprian Alexandru  si Dj Andu .
Pentru cei care nu stiu, nunţile de argint ( 25 ani de la casatorie ) , nu sunt nunţi sau cununii propriu-zise. Din punct de vedere religios,  se prezintă sub forma unei slujbe de mulţumire adusă lui Dumnezeu. Soții nu se mai îmbracă precum mirii de altădată si este bine ca naşii să fie tot cei de la cununia din tinereţe.

Cam atat de spus iar atmosfera de pe ringul de dans se vede in imaginile de mai jos:

Nunta de argint cu Dj Ciprian Alexandru | Dj Nunta | Dj Mc Nunta | Dj si solist | Fum greu Nunta | Dj Ciprian Alexandru | Maestru de ceremonii

la ce evenimente intretinem atmosfera?

Dupa mai mult de 14 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Dj Nunta & Sonorizare Nunti

Muzica la nuntă este cheia unui eveniment de success iar alegerea unui DJ nu este o sarcină deloc ușoară! Dorim sa iti fim alaturi si te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru ca  evenimentul tau sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Dj Botez & Sonorizare Botez

Increstinarea celui mai nou membru al familiei este un motiv de bucurie si  prilej de sarbatoare! Iti punem la dispozitie Dj si sonorizare de ultima generatie, lumini si efecte speciale, ursotoare, animatori si chiar foto corner! 

Dj Corporate & Dj Evenimente

Kdj Entertainment oferă companiilor, servicii de sonorizare si lumini, efecte speciale, DJ/Mc sau solsiti  pentru urmatoarele evenimente: lansari de produse, aniversari, petreceri tematice, corporate meetings, teambuilding-uri.

Dj Petreceri Private & Sonorizare Evenimente Private

 Fie ca este vorba de  un majorat, banchet, zi onomastica sau petrecere intr-un cadru mai restrans,  noi suntem mereu pregatiti sa fim alaturi de tine!  Ne place sa ne distram alături de voi si suntem siguri ca totul poate sa fie perfect la petrecerea ta! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *