Nunta in aer liber - Dj Ciprian Alexandru

Nunta in aer liber

Nunta in aer liber

Nunta in aer liber nu este ceva nou in Romania. În ultimii ani, tot mai  multe cupluri au cautat alternative pentru locatiile clasice  de nuntă, alegând să organizeze petrecerea și chiar ceremonia de nuntă în aer liber. Indiferent că acestea se desfășoară într-o gradină, la un conac , pe plaja sau in varf de munte, trebuie să recunoaștem că ceremoniile și petrecerile de nuntă în aer liber au ceva special.

Petrecerile in aer  liber sunt inedite și distractive atât pentru miri   cât și pentru invitați, deoarece adaugă romantism , crează un fundal perfect pentru această ocazie  și permite tuturor să se simtă  relaxați și confortabil.

In situatia actuala,  cu  norme riguroase care se impun pentru evenimentele in spatii inchise in contextul Covid , usor -usor petrecerile incep sa se tina in cursul zilei si sa se mute in aer liber! 

O doză de stres în privința petrecerii voastre în aer liber poate fi : dacă plouă, dacă bate vântul prea tare, dacă e prea frig sau prea cald sau dacă vor fi probleme cu sonorizarea. Înainte de a lua o decizie privind  petrecerea voastră de nuntă în aer liber și a semna contractul, asigurați-va că la locatie există si un plan B in cazuri neprevazute.

Asigurati-va ca decorul petrecerii poate rezista intemperiilor iar pentru DJ-ul de la nunta, amenajati un spatiu special care sa protejeze echipamentele de razele directe ale soarelui , de ploaie sau vant. Daca tot vorbim de dj, incercati sa găsiți un DJ de nuntă care are experiență in evenimentele care au loc în aer liber. Există o diferență în ceea ce privește performanțele interioare și exterioare iar echipamentele, configurarea lor și alți astfel de factori vor fi diferiți. 

Dorim sa iti fim alaturi si in cele mai mici detalii ca evenimentul sa iasa asa cum ti-ai dorit. Experienta organizarii de evenimente este garantia noastra ca vom crea pentru tine un eveniment unic si memorabil. Acum ceva vreme am scris aici cateva idei despre cum poti avea o nunta altfel si sper sa te ajute in organizarea petrecerii tale.

Daca nu ai rezervat inca Dj pentru evenimentul tau, noi cei de la Kdj Entertainment it stam la dispozitie . Ne poti scrie aici  sau ne poti contacta la nr de telefon/whatsapp :  0728598100

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *