Oferta

Iti oferim o gama variata de pachete pentru petrecerea ta

Oferta Dj

Dj nunta

Oferta Live Band

Formatie Nunta

Intrebari frecvente

 Suntem o firma platitoare de taxe si impozite catre bugetul de stat iar dumneavoastra primiti toate actele necesare (factura, bon fiscal, contract) si detinem licenta valida UPFR pentru difuzarea oriunde in public a playlist-ului nostru, fiind de asemenea membri ai ADJPR (Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania).

Nominal, detinem zeci de mii de titluri din toate genurile muzicale, nu ar fi de niciun ajutor sa ‘rasfoiti’ printre acestea. Suntem deschisi sugestiilor si va vom solicita o lista cu melodii preferate precum si un „blacklist” cu piese sau genuri pe care nu le doriti.

In varianta deplasarii in afara orasului (pana la 250km) la pretul initial se adauga 1 leu/km si asigurarea unei camere duble pentru o noapte in conditii hoteliere de 3* sau 4* (in apropierea locatiei in care are loc evenimentul )

ATENTIE!
Daca distanta deplasarii depaseste 300KM (DUS), rezervarea camerelor la hotel se va face pentru 2 nopti (ziua de dinaintea evenimentului, rezervata drumului si montajului si ziua evenimentului, rezervata prestatiei

Preturile afisate in aceasta oferta includ prezenta mea si/sau a echipei mele la evenimentul programat pe toata durata desfasurarii acestuia. De asemenea este inclusa consultanta si transportul pe raza municipiului Bucuresti(+50km) Beneficiarul contractului (clientul) ,trebuie sa asigure protocol (meniu intreg individual sau meniu / platou compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru intreaga echipa.

Hai sa discutam despre evenimentul tau!

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Dj Ciprian Alexandru | Dj Nunta | Dj si solist vocal | Dj Mc Nunta |Dj si solista | Fum greu Nunta | Formatie Nunta| Solista nunta | Solista si Dj