Cabina foto – Oglinda magica nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul dvs! In ultima perioada cabinele foto au devenit omniprezente la evenimentele private  de la  nunta sau botez pana la aniversari sau petreceri corporate. O cabina inseamna mai mult decat poze,  reprezinta un adevarat colt de distractie datorita accesoriilor amuzante care pot fi folosite de invitati.

 

Oferta Oglinda Foto

Magneti nelimitat

Accesorii variate, mesaje props

Guestbook / carte de amintiri cu ganduri frumoase de la toti invitatii tai

Format photo strip 2 x 5/15 sau 1 x 10/15

Toate pozele realizate in format electronic

GIF Booth / Boomerang Booth

Upload a pozelor in timp real pe Facebook.

Operator pe toata durata evenimentului

oglinda foto pret

 

Promo:

La achizitionare a minum 2 servicii www.kdj.ro ( exemplu: oglinda foto + un alt serviciu) se aplica un discount in valoare de 50euro! 

 

Cabina Foto “Oglina magica ” este dotata cu un aparat foto profesional, touchscreen, imprimanta si props-uri pentru fotografii.
Folosind o oglindă bidirecțională, oaspetele își poate vedea reflexia ca intr-o oglindă normală. Dintr-o data, oglinda va prinde viata si elementele interactive pot fi afisate pe ecran, cu care invitati de la evenimentul dvs. vor interactiona.
Odată ce oaspetele activează oglinda, acesta va afișa mesaje personalizate, animații și apeluri la acțiune pentru a-i încuraja să facă lucruri nebunești și să pozeze pentru fotografii.
După ce fotografiile sunt făcute, oglinda magică afișează apoi un mesaj prin care cere oaspeților să semneze sau să lase un mesaj pe fotografiile lor.
Aceste imagini pot fi imprimate instantaneu