fbpx

Platforma video 360 – Video Booth 360

platforma video 360

 Platforma video 360, cel mai nou si distractiv device pentru evenimente!  Cu tehnologie avansată și un design modern, Platforma video 360 se integrează perfect în orice tip de eveniment.
Adauga un plus de distracție și amintiri video-uri unice !

Softul folosit de noi nu necesita conexiune la internet si functioneaza fara probleme in zonele fara semnal Gsm sau Wifi.

Platforma Video Booth 360 pentru evenimente, este un echipament ce inregistreaza cadre la 360 grade, iar rezultatul este un video cu efecte slow / fast motion, reverse si boomerang, ce poate fi distribuit pe social media. Camera se roteste in jurul tau si tot ce trebuie sa faci este sa adopti cele mai uimitoare ipostaze.

Platforma video 360

 Platforma video 360 - O PETRECERE MEMORABILA ARE NEVOIE DE AMINTIRI PE MASURA

Realizare de clipuri tip boomerang fast/slowmotion;

Fundal sonor la alegere

Accesorii haioase

Grafica personalizata

Stick USB cu clipurile realizate

Prezenta operator

Durata 4-10 ore

Clipurile sunt procesate in aproximativ 30 secunde si pot fi descarcate pe dispozitivele mobile prin scanarea codului QR.

Platforma video 360 este perfecta pentru toate tipurile de evenimente: botez, nunta, zi de nastere sau eveniment coorporate, lansare de produse etc.

 • Nunta
  • Noi te ajutam sa iti rasfeti invitatii prin momente unice si memorabile cu platforma Selfie 360, fiecare invitat va ramane cu o amintire video de neuitat.
 • Botez
  • Camera este pregatita sa surprinda toate trairile si gesturile intr-un clip scurt de 20-30 de secunde ale tuturor invitatilor impreuna cu micutul tau – Super Starul evenimentului.
 • Aniversari/Majorate
  • Vrei sa pastrezi o amintire cu toti invitatii tai? Noi te ajutam!
 • Evenimente corporate/Lansari produse
  Platforma Selfie 360 este potrivita pentru evenimente de lansari produse, fiind cea mai interactiva forma de partajare pe retele de socializare prin videoclipuri de scurta durata de la eveniment. Cu ajutorul acestui echipament oferim invitatilor in cateva minute videoclipuri cu ei, acestea se pot personaliza cu logo-ul/sloganul clientului, playlist melodii si elemente de grafica.

 

Rezerva acum cabina video 360 si profita de preturile promotionale

Suntem o echipa specializata in entertainmentul de cea mai buna calitate ! Cu peste 1000 de evenimente la activ,  Kdj Entertainment  poate fi alegerea ideala pentru evenimentul tau! 

Click Here

Echipa noastra vine in intampinarea cerintelor voastre cu diferite servicii,  colaborari si momente potrivite evenimentelor private si nu numai! Te invit aici  sa cunosti echipa si partenerii Kdj Entertainment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *