fbpx

Politica de confidentialitate

Kdj Entertainment Srl , se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al datelor de natura personala ale utilizatorilor, ajunse in posesia SuperDj in momentul inregistrarii pe site sau a instalarii aplicatiilor, inregistrarii la newsletter sau prin alte modalități.

 

Kdj Entertainment poate acumula date cu caracter personal si date cu caracter special, pe pagina siteului :www.kdj.ro, numai cu acordul voluntar al Vizitatorului, in urmatoarele scopuri:

pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;

pentru trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);

in scopuri statistice.

Kdj Entertainment  poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Kdj Entertainment pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Vizitatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Kdj Entertainment si/sau al eventualilor terti cu care Kdj Entertainment are contracte de parteneriat in acel moment.

Vizitatorul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor, Vizitatorul se va adresa Kdj Entertainment  , conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

Politica de confidentialitate Kdj Entertainment  se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Vizitator exclusiv pe site. Kdj Entertainment  nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Kdj Entertainment  se obliga ca datele colectate ale Vizitatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Vizitatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Kdj Entertainment  garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Kdj Entertainment  nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.