Se facuse anuntul ca mireasa a fost furata si la un momentdat in restaurant si-a facut aparitia un domn politist care a cerut microfonul solistului si a anuntat ceva de genul: “Doamnelor si domnilor, imi cer scuze pentru intreuperea distractiei dar aici a avut loc o infractiune si trebuie sa ne facem datoria! Am sa va rog sa luati loc la mese”. Toata lumea era mirata,nu stia nimeni ce se intampla! In fine lumea se aseaza la mese iar polististul a continuat: “Am fost sesizati la nr de urgenta 112, am venit cat am putut de repede si va pot spune ca politia romana isi face datoria indiferent de circumstante”. In acel moment am aparut eu, INCATUSAT, imobilizat de un alt domn politist iar in spatele nostru complicii mei: fratele miresei, iubita lui, iubita mea de atunci si…mireasa! Politistul a continuat:” Dupa cum vedeti, mireasa a fost recuperata iar cel care a pus la cale aceasta rapire va suporta consecintele!Are mai multe capete de acuzare printre care rapire,sechestrare de persoane si formare de grup infractional”
Socrul mare lucra in politia romana iar cand a vazut ca mireasa a disparut,s-a uitat sa vada cine lipseste de la nunta si a dat numarul masinii colegilor lui din politie!
Nu am avut timp sa ducem mireasa nicaieri pentru ca n-am ajuns foarte departe de restaurant! Initial am crezut ca e vorba despre un control de rutina si fiind mai vorbaret am incercat sa discut cu politistii spunandu-le ca am furat mireasa si ca ne grabim etc. Am fost legitimat iar dupa o verificare fictiva am fost…incatusat 🙂
Colac peste pupaza, dupa “eliberare” ghinioanele mele in calitate de rapitor nu s-au terminat. Am luat microfonul si am spus ca doresc despagubiri pt incalcarea drepturilor omului etc.  Socrul mare si nasul au spus ca imi ofera 2 sticle de whisky si redbull. Am acceptat foarte incantat iar ospatarii au adus o frapiera plina ochi cu gheata si cele 2 sticle promise. Acum,am considerat normal sa impart prada cu complicii mei asa ca l-am chemat pe fratele miresei sa facem imparteala. In momentul in care am scos o sticla din frapiera…stupoare! Sticla era DE whisky dar goala! Pentru ca asa cum au promis,socrul mare si nasul mi-au oferit 2 sticle DE whisky si ceva cutii DE redbull!
Asa ca domnilor,aveti grija ce mirese furati si ce recompensa cereti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *