agendaDj-Mc nunta Bucuresti | Dj si solist vocal | Dj Ciprian Alexandru – Servicii de dj si muzica live
Pe repede inainte! Asa se desfasoara lucrurile cand vine vorba de datele disponibile pentru evenimentele ce vor avea loc in anul ce urmeaza! 
Rezerva acum serviciile  Dj Ciprian Alexandru – Dj -Mc nunta bucuresti sau dj si solist vocal!

Calendarul nostru pentru anul  2020 prinde contur pe zi ce trece, asa ca iti recomandam ca dupa alegerea locatiei, sa te gandesti la rezervarea serviciilor unui Dj sau a unei echipe de entertainment!
Vom stabili o intalnire in ziua aleasa de tine, la ora care te avantajeaza, vom sta de vorba la o cafea si vom dezbate impreuna absolut orice aspect care te intereseaza. Conteaza pe experienta, pasiunea si mai ales creativitatea echipei noastre!

Am depasit de mult 700 de evenimente la care am intretinut atmosfera, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe timpul evenimentului. Trec cu usurinta prin toate genurile muzicale permise, incercand sa multumesc toti invitatii dvs!   
Pasiunea, experienta si seriozitatea, transforma fiecare eveniment in cea mai buna carte de vizita!

Ciprian Alexandru

Oferim o gama larga de servicii , de la dj si solisti vocali pana la lumini, fum greu sau oglinda foto! De asemenea printre colaboratorii nostrii veti gasi cvartet si instrumentisti de exceptie, foto-video, ursitoare sau dansatori profesionisti!

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii dorite:

Tel . 0728598100

Djciprian.alexandru@gmail.com

office@kdj.ro


Dj-Mc nunta Bucuresti | Dj si solist vocal | Dj Ciprian Alexandru – Servicii de dj si muzica live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *