fbpx

Saxofonist evenimente (Nunta, botez, corporate party)

Saxofonist evenimente

Saxofonist Evenimente

Saxofonist evenimente – ai  posibilitatea de a aduce in cadrul evenimentului tau, indiferent ca acesta este nunta, botez sau petrecere corporate, un saxofonist profesionist. Vei avea o atmosfera aparte, selecta, iar muzica si timbrul unui saxofon, sunt cu siguranta unice, inconfundabile si de neinlocuit. Daca iti doresti un eveniment de neuitat in cadrul caruia sunetul unic al saxofonului sa iti asigure momente de unice, ai ajuns unde trebuie!  

Fie ca iti doresti un saxofonist pentru primirea invitatilor sau pentru un moment plin de energie in timpul evenimentului, colegii nostri sunt pregatiti sa te impresioneze, atat pe tine cat si pe invitatii tai! Indiferent daca ai ales un DJ pentru evenimente sau o trupa, un moment instrumental sustinut de un saxofonist,  va fi un moment aparte cu care iti vei surprinde invitatii! 

Repertoriul ales, este unul elegant, rafinat si cu un parfum aparte, fiind ales intotdeauna in functie de eveniment. Atât melodiile  din programul ambiental / cafe concert cât și cele din programul de dans (saxo beat ) sunt piese îndrăgite de toată lumea, cunoscute la nivel  național și internațional.

Alege saxofonistul preferat
Saxofonist nunta

Fata cu Saxofonul - Loredana

Saxofonist nunta

Edward Sax

Divertismentul nuntii voastre tine doar de voi si de alegerea momentelor potrivite. Acest moment artistic  ii va surprinde pe toți cei prezenti la eveniment! Program unic de saxofon nuntă & botez special creat pentru evenimentul tău.
Saxofonist evenimente | Moment instrumental la nunta |  Saxofonist |  | Dj si saxofonist |

Show-ul perfect pentru orice eveniment
Pentru a verifica disponibilitatea si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!
 
 

Rezerva Data Evenimentului Tau!

Va raspundem cu drag la toate intrebarile si neclaritatile pe care poate inca le aveti, pentru ca organizarea evenimentului vostru sa fie o experienta cat mai placuta, iar evenimentul in sine sa fie fix pe placul vostru!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *