Kdj Entertainment

office@kdj.ro

0790359353

Echipa Solisti

 Incepand cu  anul 2011,  am dezvoltat  proiectul „Dj si solist vocal” ,  fiind printre primii furnizori care ofereau astfel de servicii in Bucuresti, la nivel de echipa.

Suntem alaturi de voi cu acest concept, care face furori in domeniu: DJ si solist vocal! O imbinare perfecta intre muzica mixata de dj si cea interpretata live. In functie de preferintele tale, se poate opta pentru solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara sau solisti care sa cante ambele genuri muzicale!

Pachete cu unul sau mai multi solisti 

Unul sau mai multe programe cu o durata medie de 45′

Solisti de muzica populara si/sau usoara

Muzica adaptata publicului

Programele solistilor pot fi contractate individual sau alaturi de unul dintre pachetele de dj oferite de Kdj Entertainment.

Clipurile demo sunt in curs de actualizare. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de solisti.

Catalina R

Cover

Alexandra

Cover/Folclor

Georgiana

Cover/Folclor

Flory

Cover/Folclor

Anca Chirvase - Solista

Anca

Folclor

Irina

Folclor

Catalina Zoescu

Cover

Cristina

Cover

Sorin

Cover/Folclor

Costy

Cover/Folclor

Solista Ariana

Ariana

Cover

Adelina

Cover

Hai sa discutam despre evenimentul tau!

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor private, consilierea noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment. In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde si am facut sa zambeasca si sa danseze chiar si cei mai pretentiosi clienti. Te vom indruma in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti vom impartasi din experienta noastra.

Dj si solist vocal | Dj Mc Nunta |Dj si solista | Fum greu Nunta | Dj Ciprian Alexandru | Solista nunta | Solista si Dj

Muzică live, solist muzica ușoară, solist muzică populară, atmosfera veselă, interactivitate, personalizare, aparatură top sunt doar căteva beneficii pe care le puteți obține dacă alegeți servicii din oferta noastră.

Shopping Basket