fbpx

Întrebări frecvente

Știu că ai foarte multe întrebări mai ales când vine vorba de un eveniment important din viața ta.  Am compus o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului.  Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să mă contactezi.

Oferiți contract și factură?

La semnarea contractului se achită un avans pentru care se va primi o factură de avans și bon (în cazul achitării in numerar la semnarea contractului) sau în decurs de 3 zile prin transfer bancar. La sfârșitul evenimentului se emite factura finală (care va include și stornarea avansului, cât și serviciile conexe contractate (în funcție de pachetul ales).

Vor exista pauze în programul Dj-ului?

Pauzele, sau cum le numim noi , “momente de respiro” sunt acele momente când invitații servesc masa. În acest interval, se rulează piese specifice pentru servirea mesei (muzică populară de masă sau în funcție de specificul evenimentului si dorintele tale, bossa-nova, deep-fresh caffe-concert sau jazz).

Care este politica voastră de rambursare/anulare?

Avansul plătit la semnarea contractului reprezintă garanția rezervării serviciilor stipulate în contract pentru data prevăzută. În cazul  în care beneficiarul renunță la servicii, avansul nu este rambursabil. Excepție sunt cazurile de forță majoră sau evenimente neplăcute în familie care duc la amânarea evenimentului, caz în care se modifică/reprogramează data evenimentului fără a se pierde avansul.

Este ok dacă avem un playlist prestabilit?

Nu. Personal nu accept playlisturi impuse. Întotdeauna iau în considerare preferințele clientilor mei și solicit o listă cu melodii preferate precum și un “blacklist” – o listă de melodii sau genuri pe care nu doriți să le ascultati la eveniment. Plecând de aici, programul muzical se dezvoltă live, în functie de atmosfera si felul in care dj-ul “simte sala”.  Pentru un eveniment reușit, recomandăm să folosim aceasta variantă.

Cât de mare este colecția voastră muzicală?

Considerăm că nu mărimea colecției este foarte importantă. Ca și curiozitate, la un eveniment de tip nuntă, în medie, se mixează în jur de 180/200 de piese, dar în funcție de party sau stilul DJ-ului, în unele cazuri, se poate ajunge și la 250/280 de piese mixate. Pe parcursul a peste 14  ani în acest domeniu, am ajuns să avem o colecție de muzică bine selecționată și aleasă.

Există costuri suplimentare?

Preturile afisate in  oferta includ prezenta mea si/sau a echipei mele la evenimentul programat pe toata durata desfasurarii acestuia. De asemenea este inclusa consultanta si transportul pe raza municipiului Bucuresti. Clientul trebuie sa asigure mancarea (meniu  intreg individual sau meniu / platou compus din aperitiv si friptura) si bautura (open bar) pentru intreaga echipa.
In varianta deplasarii in afara orasului  (pana la 250km)  la pretul initial se adauga contravaloarea combustibiluli consumat si asigurarea unei camere duble pentru o noapte in conditii hoteliere de 3* sau 4* (in apropierea locatiei in care are loc evenimentul ) 

ATENTIE!
Daca distanta deplasarii depaseste 300KM (DUS), rezervarea camerelor la hotel se va face pentru 2 nopti (ziua de dinaintea evenimentului, rezervata drumului si montajului si ziua evenimentului, rezervata prestatiei artistice) iar tariful va fi majorat cu 25%

Care este durata contractului?

Vom stabili asta de comun acord.  În funcție de eveniment,  sugerez între 8-12 ore.   În acest interval de ore nu sunt incluse/tarifate partea de montaj/demontaj a aparaturii , ci se contorizează strict de la ora de începere conform invitației.

Care este procedura de semnarea a contractului

Putem stabili o întalnire sau putem semna contractul on-line, cu plata avansului prin transfer bancar. Oricare dintre optiuni este mai confortabilă pentru tine.

Cine va fi Dj la evenimentul meu?

La eveniment va fi prezent ca  Dj, persoana aleasă de voi, aspect specificat și în contractul de servicii.

Activitatea de Dj este jobul vostru principal?

In cazul meu, Ciprian Alexandru, da! Cu asta mă ocup tot timpul, acesta este job-ul meu de luni până duminică. Munca noastră ca DJ nu se desfășoară doar în ziua propriuzisă a evenimentului, există o zonă ce consumă mult timp, respectiv zona de pregătire, în care studiem muzică, căutăm piese noi, organizăm evenimentele, ținem legătura cu clienții, ne pregătim constant pe specificul evenimentului vostru. Colegii mei de echipa au si job-uri de zi cu zi, de aceea prefer ca eu sa coordonez toate evenimente contractate, indiferent de numele dj-ului prezent la eveniment

Colaborati doar cu artiștii prezentați pe site?

Nu, lucrăm și am lucrat și cu artiști din afara celor prezentati aici 

Putem colabora cu orice artist atâta vreme cât nu impactează negativ performanța celorlați artiști din cadrul evenimentului. 

Ce genuri muzicale abordați?

 Încercăm să folosim cât mai multe genuri, pentru a putea satisface mare parte a invitaților prezenți la eveniment. Nu suntem împotriva nici unui gen muzical dacă sunt suficienți invitați care să guste genul respectiv. Aspecte legate de genurile de muzică vor fi lămurite și în fișa de eveniment pe care o vom completa împreuna în apropierea evenimentului.

Cum gestionați cererile muzicale din partea invitaților prezenți la eveniment?

Dacă se întamplă acest lucru, o cerere muzicală poate fi acceptată, amânată sau refuzată după cum urmează:

  • se acceptă o cerere muzicală dacă se încadrează în specificul evenimentului și în peisajul muzical al respectivului moment în care este făcută și dacă nu aduce o pierdere de energie pe ringul de dans
  • se amână o cerere muzicală dacă DJ ul consideră că respectiva piesă poate aduce o pierdere de energie pe ringul de dans în momentul respectiv. Cănd DJ-ul consideră că este momentul potrivit , poate onora acea cerere
  • se refuză respectiva cerere în cazul în care DJ-ul consideră că prin introducerea ei în programul muzical aduce o pierdere de imagine evenimentului și imaginii lui ca DJ. În general sunt refuzate cererile cu limbaj explicit sau genuri muzicale ce nu au nimic în comun cu oamenii prezenți la respectivul evenimement.

Cauți DJ nunta sau dj botez cu experiență, care să aibă un program muzical diversificat, să creeze o atmosferă placută și să se adapteze invitaților? Aici găsești soluția! Am depasit 1000 de evenimente la care am fost prezent ca dj, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe durata evenimentului! Poti afla mai multe despre mine aici